Om mig

Min historie »Jeg er opvokset på en lille landejendom hvor vi havde såvel hund, kaniner, bier, køer og heste.


I 2006 mødte min veninde og jeg en Jack Russell terrier i Holland da vi var dernede i forbindelse med frieserhestene. Skæbnen ville at vi fik denne dejlige lille Jack Russell med os hjem - det var AYLA og hun er grundlæggeren for min interesse til racen. I 2007 fik jeg en hvalp efter AYLA og AMY har lagt navn til min kennel: Amy's Choice.


Jeg er så heldig at have en meget erfaren opdrætter som

bedste veninde, og vejen ind i denne spændende verden med opdræt har været lidt nemmere, end hvis man skulle stå med alting helt selv og starte fra scratch. Jeg fik mit første kuld i 2009 og er ved hver fødsel lige imponeret over hvor fantastisk naturen er indrettet.


Jeg har læst og lært rigtig meget gennem årene. Fik kennelmærke 2012, har gennemført Dansk Kennel Klubs opdrætter uddannelse 2013 og Hundeholderuddannelsen 2015. Jeg har af flere omgange gået til hundetræning i Dansk Kennel Klub regi og har desuden trænet i Dansk Politihundeforening PH.Mine avlsmål »

Mine avlsmål er at avle GLATHÅREDE, lavbenede og robuste Jack Russell terrier med godt temperament og sundheden helt i top. Jeg har testet mine avlsdyr inden avl og alle hvalpe sælges med stamtavle i Dansk Kennel Klub.


Har i mange år haft friesere. En fantastisk race jeg har haft til hygge, tur ridning og avl. Min passion for denne imponerende smukke og skønne race hvad angår temperament har ført til at jeg har fået mottoet én gang frieser altid frieser. ❤ Jeg har nu hoppen Miranda, som er ride- og kørehest.

Kennel Amy's Choice

Du finder mig på Dansk kennel klubs opdrætterliste (Jack Russell terriere), når du søger inde på 
https://koebhund.dk/


Du finder mig ligeledes på Dansk Terrier Klubs opdrætterliste.

(https://russell.dansk-terrier-klub.dk/side.asp?ID=21870)